Пошук шрифтів
ТарифиСкачати Агент
Товари додані у кошик
Увійти

Телеграм бот для рекомендації шрифтів

Rentafont-bot_cover_UA

Сучасні месенджери – головний засіб комунікації. Для багатьох людей миттєві повідомлення замінили телефонні дзвінки, новини, веб-сервіси, служби підтримки, дали можливості для творчості, розваг, бізнесу, і навіть забезпечили громадянські права.

Telegram, як символ перемоги нових технологій над старою диктатурою, надихнув команду Rentafont на створення бота, який робить наші шрифти ще ближче до користувачів.

Ми з гордістю представляємо перший в світі телеграм-бот для пошуку та рекомендації шрифтів! Ви зможете обрати з понад 4500 крутих шрифтів з кирилицею та латинкою, в тому числі шрифти українських авторів, на відстані одного повідомлення!

Ми зберегли всі переваги пошуку Rentafont та оптимізували його під смартфони. Вийшов простий швидкий спосіб підібрати шрифти для дизайну в будь-який момент, наприклад у поїздці, спортзалі чи на прогулянці.

Можна вводити назву, тип шрифту, призначення, характер, стиль, країну та інші запити українською, російською чи англійською. Знайдені шрифти легко зберегти, щоб потім використати на робочому комп'ютері.

Також бот запропонує корисні кнопки, наприклад:

  • Приклади запитів
  • Популярні шрифти
  • Нові шрифти
  • Шрифтові пари
  • Шрифти українських дизайнерів

Щоб знайти шрифтові пари, вводьте запит «пари» з потрібними ключовими словом, наприклад, «пари дитячий», «пари весільний», «пари хелловін», як показано на скріншотах.

Подарунок для користувачів з України – стікери для Telegram з літерами шрифту Рутенія!

Пишіть запитання, пропонуйте нові функції! Адреса для ваших повідомлень в описі Rentafont бота.

Користуючись цим сайтом, ви даєте згоду на Використання cookies